Gålå gikk ikke som ønsket

Gålå gikk ikke som ønsket – nå venter Skandinavisk cup på Lillehammer.

Heller ikke i NC rennen på Gålå forrige helg gikk ting som ønsket. Kom riktignok godt i gang på klassisksprinten med 24.plass i prologen. Syntes jeg gikk en bra prolog, og at ting var på gang. Men i kvartfinalen var det brått slutt. Klarte ikke å henge med de beste. Det ble en stressende kvartfinale, og jeg kom i mål som nr. 5. Og ble 24 totalt.

Søndag var det 15 km klassisk på programmet. Har følt meg bra på trening etter Beitostølen, og etter en ok sprint på lørdag, hadde jeg trua på et toppresultat. Jeg kom godt i gang med løpet, og syntes jeg gikk fort. Ble litt overasket når jeg kom til sekundering og lå plassert som nr. 10. Var også et stykke bak lederen. Jeg kjørte på det jeg kunne til mål, men det holdt bare til en 14.plass.

Så etter de to første konkurransehelgene, kan jeg oppsummere sesongstarten med litt under pari. Heldigvis er det mange renn igjen. Til helgen er det første runde i Skandinavisk cup på Lillehammer. Der blir det tøft program med sprint klassisk på fredag, 10km skøyting lørdag, og 30km klassisk fellesstart. Så får vi se om formen er bedre denne helgen.

Nytt av året er at Skiforbundet skal streame renne på ski-tv. Kommer tilbake med tidspunkter på tv-sendingene. http://www.skiforbundet.no/ski-tv/?cat=39799b5d-1134-4c18-ba88-631eb0128465

//PK