En uke til start!

Da var det bare en uke igjen til sesongen starter. Den siste halvannen uken har jeg tilbrakt på Sjusjøen. Har vært så heldig å få låne hytta til Morten Johansen, sjefen på Splitkon.

Før jeg dro oppover, hadde Team Splitkon smørekurs for flere av mine sponsorer. Min far, som også er min smører, holdt kurset for en nysgjerrig og engasjert gjeng. Ingen tvil om at folk gleder seg til det blir skiføre.

Og skiføret ble det fortere en de fleste hadde trodd. Det store snøfallet i helgen har ført til at det er gode skiforhold over store deler av østlandet. Selv om det har blitt skiføre hjemme, har jeg valgt å holde meg på Sjusjøen. Få gjort forberedelsene i ro i mak. Har ikke vært alene hele tiden, i helgen var fam. Johansen her, og fikk seg noen fine skiturer. Hyggelig å ha litt selskap på kveldene, og få følge på trening av Vetle og Sivert.

Søndagen byttet jeg ut fam. Johansen med min egen familie. Da kom Kristin og Leah på besøk, og har vært her til torsdag. God å få koblet av med litt bleieskiftarbeid mellom øktene. Da glemmer man fort at det bare er en uke igjen til sesongstarten, som kan være greit for nervene……

Når det gjelder treningen i det siste, så har den gått veldig bra. Mange gode hardøkter, og fine langturer. På mandag fikk jeg være med Veidekke Oslofjord på testløp. Vi gikk 15km klassisk, og jeg vil si meg greit fornøyd med løpet. Var litt stresset i starten, men fikk etterhvert roet meg litt ned. Gikk et jevnt løp, og var vel ca. 45sek. bak vinneren Sindre Hammerlund. Greit å ha unnagjort en test før det hele braker løs.

Nå har jeg tatt turen til Beitostølen, og skal gjøre de siste forberedelsene  i konkurranseløypene her.

//PK